5 Easy Facts About خرید سرور Described

کابر تنها مالک منابع اختصاص داده شده در سرور مجازی خود است.

پشتیبانی از اقدامات امنیتی پیشرفته برای محافظت از داده‌های سازمانی

سرورها با توجه به کاربری به انواع مختلفی مانند ایمیل سرور، وب سرور، فایل سرور و … دسته بندی می‌شوند. سرورها از چه اجزایی تشکیل شده اند؟

در پاسخ تمام این سوالات به زبان ساده می‌توان گفت؛ سرور رایانه یا سیستمی است که منابع، داده‌ها، خدمات یا برنامه‌ها را از طریق شبکه در اختیار رایانه‌های دیگری که به عنوان کلاینت‌ها شناخته می‌شوند، قرار می‌دهد.

سرورهای اشتراکی عمومی: این سرورها توسط چندین سازمان به اشتراک گذاشته می‌شوند و منابع آنها برای استفاده عمومی در دسترس است.

این سرورهای مجازی می‌توانند به طور مستقل عمل کنند و هر کدام سیستم‌ عامل و نرم‌ افزارهای خاص خود را داشته باشند.

همچنین این رایانه‌ها همیشه متصل به شبکه جهانی اینترنت و در دسترس خواهند بود. اینگونه سرورها فضای مورد نیاز برای ذخیره اطلاعات مربوط به وب سایت‌ها و سایر نرم افزارهای تحت وب را فراهم می‌سازند.

در سرور اختصاصی، شما مسئولیت امنیت، تنظیمات و به‌روزرسانی‌ها را بر عهده دارید. هزینه تهیه و نگه‌داری سرور اختصاصی بسیار زیاد است و بیشتر برای افراد حرفه‌ای مناسب است. در صورتی که دوست دارید یک سرور اختصاصی داشته باشید، می توانید به صفحه خرید سرور اختصاصی سر بزنید.

همچنین سیستمی هایی که تحت شبکه به شما این خدمات را ارائه می‌کنند، سرور یا سرویس دهنده نام دارند. بنابراین شبکه جهانی اینترنت بر پایه ارتباط میلیون‌ها سرور و سرویس گیرنده شکل گرفته است great post که روز به روز به تعداد آن‌ها افزوده می‌شود.

قابلیت پشتیبان‌گیری پیشرفته: با توجه به اینکه سرورها نقش وظیفه اصلی در شبکه را دارند، باید همیشه از اطلاعات آن ها پشتیبان‌گیری کنید و یا اطلاعات را در فضایی خارج از سرور ذخیره کنید.

در ادامه، درباره کاربردهای سرورها توضیحات کاملی را ارائه خواهیم داد.

بررسی انواع سرورها: با مطالعه در مورد انواع سرورها مانند سرورهای اشتراکی، سرورهای اختصاصی و سرورهای ابری آشنا شوید.

در فضای فضای دیتاسنتر قفسه هایی با عنوان رک در فاصله مشخص در کنار یکدیگر قرار داده شده اند و در درون انها سرور ها و تجهیزات اتصالی مربوط به شبکه آنها قرار داده شده اند.

در این مقاله تمام مفاهیم مربوط به سرور رایانه‌ای از جمله تعریف سرور، معرفی انواع آن و … را بررسی کردیم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *